Mark Flemming business mentor

Mark Flemming

Mijn naam is Mark Flemming. Als mens ben ik een verbinder met een enorme interesse in andere mensen. Ik ben een daadkrachtig persoon en weet wat ik wil. Als personal business mentor help ik bijzonder gecommitteerde ondernemers, managers en directeuren met wie ze moeten zijn, om zowel hun zakelijke als hun persoonlijke leven te laten groeien naar een volgend level.

Na jarenlang bij defensie te hebben gewerkt als militair, heb ik mijn daadkracht, discipline en focus meegenomen naar de wereld van het ondernemen. Omdat ik de behoefte had aan zakelijke en persoonlijke groei, ben ik met een business coach gaan werken. En heb vervolgens zelf ook diverse opleidingen tot business coach gevolgd, voor verdere verdieping.

Tot op de dag van vandaag werk ik nog steeds met veel profijt met deze business coach en mentor. Hierdoor kan ik nog krachtiger en met meer rust en ruimte presteren. Dit breng ik graag over aan de mensen met wie ik werk.
Mark Flemming business mentor over mij

Waarom ik dit werk doe?

Van jongs af aan heb ik al te maken met een mentor. In defensie, tijdens mijn topsport periode (rugby) en ook zakelijk. Coaching werkt. Daar ben ik 100% van overtuigd. Ik zal daar zelf ook nooit mee stoppen. Ik wil altijd iemand bij me hebben die me laat zien wat ik niet zie. Om nog effectiever te zijn en beter te kunnen presteren.

Uiteindelijk zorgt échte coaching ervoor dat je iemand bij je hebt die datgene zichtbaar maakt, wat voor jou onzichtbaar is.
Het valt me op dat mensen in de afgelopen decennia steeds zwakker zijn geworden. De wereld is niet zoals hij is, maar zoals jij hem maakt. Deze quote gebruik ik niet voor niets. In de kern weet je altijd wat je moet doen, je weet wat voor onwerkbare patronen je hebt en tegelijkertijd blijf je toch maar ‘aanklooien’. Hierdoor worden veel mensen zwakker en zwakker. Hier help ik je graag bij.
Het bekrachtigen van mensen. Ik kan je de tools aanreiken en je laten zien wat je zelf niet ziet. Om zo beter te presteren als leider, mens en ondernemer.

Ik ga graag met je in gesprek. In een persoonlijke (telefonische) kennismaking kun je van beide kanten veel meer kwijt. Jij spreekt, ik luister en samen creëren we.

Echte ondernemers

Mijn klantenkring bestaat uit een groot aantal echte ondernemers die bijzonder gedreven zijn. Ik werk uitsluitend met mensen met een winnaarsmentaliteit of die deze mentaliteit ambiëren. Mensen die meer uit het leven willen halen. Mensen die enorm gedreven zijn en bereid zijn te doen wat nodig is, om datgene te creëren wat zij willen creëren vanuit een absoluut commitment.
Plan gratis sessie

Zij zaten eerder in een coaching traject

Plan een vrijblijvende sessie
Laat je gegevens achter, ik neem binnen 24 uur contact met je op. 
Contact aanvraag

Wat haal jij uit deze sessie?
Krijg inzicht in jouw specifieke situatie, je punt A.
Ruimte voor al jouw vragen
Dit gesprek verplicht tot niets en duurt ongeveer een uur
Ik vertel je over mijn aanpak en de trajecten
Wat is jouw punt B, jouw doel? We kijken hoe jij daar naartoe kunt werken
Download nu de pdf!
Benieuwd hoe je door het implementeren van 7 stappen meer uit jezelf en jouw bedrijf haalt? Vraag de whitepaper ''succesvol ondernemen in 7 stappen'' aan en ik neem je mee in de stappen die ik doorloop met succesvolle ondernemers. Laten we het de stappen tot succes noemen.
Download nu de pdf!
Benieuwd hoe je door het implementeren van 7 stappen meer uit jezelf en jouw bedrijf haalt? Vraag de whitepaper ''succesvol ondernemen in 7 stappen'' aan en ik neem je mee in de stappen die ik doorloop met succesvolle ondernemers. Laten we het de stappen tot succes noemen.