No Nonsense Management Coaching

kap met slechte beslissingen. kap met overdenken. 
WORD daadkrachtig en start met leiden [vanaf nu de korte ei].
Mijn naam is Mark Flemming. Met mij ontdek jij jezelf als leider. Creëer je échte transformatie én behaal je jouw doelen.
Verwacht van mij als management coach een no bullshit methode, heldere taal, nieuwe inzichten en een direct uitvoerbare aanpak.
succesvol ondernemen in 7 stappen
Benieuwd hoe je door het implementeren van 7 stappen meer uit jezelf en jouw bedrijf haalt? Vraag de whitepaper ''succesvol ondernemen in 7 stappen'' aan en ik neem je mee in de stappen die ik doorloop met succesvolle ondernemers. Laten we het de stappen tot succes noemen.
Lead-magnet

benieuwd of ik jou kan versterken?

wat herken jij?

Je ervaart te veel tijdsdruk
Balans tussen zakelijk en privé? Die is er niet 
Je neemt slechte beslissingen ​
Doelen? Die worden niet concreet en niet behaald
Je blijft twijfelen over het aannemen van personeel
Je hebt niet genoeg discipline
Business coach Mark Flemming

Antwoord op jouw vragen over management coaching:

Waarom een management coach?​

In jouw rol als manager, ondernemer of CEO ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van je organisatie middels professioneel leiderschap. Je bent verantwoordelijk voor jouw team en het eerste aanspreekpunt voor de mensen om je heen.

Voor je organisatie ben je een inspirator en wordt er van je verwacht scherp te zijn, keuzes en beslissingen te maken en mee te denken over ingewikkelde vraagstukken.

Daarnaast wil je groei realiseren. Groei in omzet, professionele ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Een gezonde organisatie. Commitment van je team. En bovendien een team dat resultaat behaalt met duurzame inzetbaarheid. Maar tegelijkertijd wil je ook een gezonde work-life balance. Niet alléén maar werken, om dat resultaat te bereiken.

Om een bedrijf te kunnen leiden en een doel na te streven, moet je beslissingen (durven) maken. Je comfortabel voelen met het oncomfortabele. 

Echte groei speelt zich altijd af buiten je comfortzone.

Dan is het heel fijn als je een management coach in kunt schakelen om met je mee te denken. Om een sparringpartner te hebben op het gebied van strategie, bedrijfsvoering en andere zakelijke vraagstukken.

Wat doet een management coach?

Om rust en ruimte te creëren zul je de onzin, obstakels en onwerkbare patronen in jezelf moeten gaan herkennen.

In zowel je zakelijke als persoonlijke leven.

Soms betekent dat het nemen van (lastige) beslissingen. Er zit kracht in het maken van een beslissing. Want elke beslissing die je neemt, draagt bij aan de groei van jou als persoon.

Zoals niet veel mensen weten zijn er 3 werelden van informatie.
Dat waarvan je weet dat je het weet
Dat waarvan je weet dat je het niet weet
Dat waarvan jij niet weet dat jij niet weet
In deze laatste wereld ben ik er om jou te helpen om dit zichtbaar te krijgen. Wanneer dit zichtbaar wordt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden en kansen om te groeien. Voor jouw bedrijf en in jouw persoonlijke doelen.

Ik zorg ervoor dat jij zelfvertrouwen als manager krijgt. Zo maak jij de bewuste keuze en ben jij als manager optimaal bezig. 

Wat levert management coaching mij op?

Als ik begin te werken met een nieuwe cliënt hoor ik heel vaak opmerkingen zoals


“in mijn ervaring als ondernemer”

of

“ik heb altijd te weinig tijd"


Dit zijn excuses! Alleen om uit te leggen waarom jij acties niet uitvoert.

Ik help je de juiste balans te vinden tussen discomfort, brutale eerlijkheid en focus op resultaat. Zo komen alle valse geloofsovertuigingen die je hebt te vervallen. Je kunt het zien als oplossingsgerichte coaching. Als kundige coach help ik jou met:
Meer aandacht op je bedrijf en de groei daarvan
Vaardigheden en kwaliteiten verder ontwikkelen op het gebied van leiderschap
Omgaan met plotselinge veranderingen
Effectieve groeikeuzes en beslissingen maken
Persoonlijke effectiviteit

Wat kost een management coaching trajact?

De investering van business coaching is afhankelijk van jouw situatie. Daarnaast verschilt de investering natuurlijk per traject. Het kick-start traject is er vanaf € 1.000,- en de langere trajecten vanaf € 5.000,-. 

Wie is Mark Flemming?

Mijn naam is Mark Flemming. Als mens ben ik een verbinder met een enorme interesse in andere mensen. Ik ben een daadkrachtig persoon en weet wat ik wil. Als personal business coach help ik bijzonder gecommitteerde ondernemers, managers en directeuren.

Ik help hen wie ze moeten zijn.

Om zowel hun zakelijke als hun persoonlijke leven te laten groeien naar een volgend level.

Na jarenlang bij defensie te hebben gewerkt als militair, heb ik mijn daadkracht, discipline en focus meegenomen naar de wereld van het ondernemen. Omdat ik de behoefte had aan zakelijke en persoonlijke groei, ben ik met een business coach gaan werken. En heb vervolgens zelf ook diverse opleidingen tot business coach gevolgd, voor verdere verdieping.

Tot op de dag van vandaag werk ik nog steeds met veel profijt met deze business coach en mentor. Hierdoor kan ik nog krachtiger en met meer rust en ruimte presteren. Dit breng ik graag over aan de mensen met wie ik werk.
"Door Mark werk niet meer in mijn bedrijf, maar aan mijn bedrijf. Mijn omzet is in drie kwart jaar verdrievoudigd. Mark is direct, duidelijk en weet wat nodig is om te groeien."
Danny business coachee van Mark
Danny van Straalen
Meer testimonials

Trajecten

Er zijn verschillende vormen van samenwerken en hoe ik jou kan helpen. De trajecten zijn bedoeld voor ambitieuze ondernemers, managers en ieder persoon die impact wil maken op zijn of haar leven. Ben jij bereid comfortabel te worden met het oncomfortabele?
Mark Flemming business mentor kickstart

Project kick-start

We hebben deze maand 4 coachingsgesprekken van een uur waarin we heel veel doornemen en bespreken.
Uiteraard kun je kiezen voor een kick off van een maand. 

In deze gesprekken laat ik je heel snel zien wat je zelf niet ziet. Of niet wil zien. Ik geef je in deze maand focus en helderheid.
4 x coachingsgesprekken van 1 uur
Meer info
plan een intake
*Deze sessie is gratis, je zit hierna nergens aan vast
Mark Flemming business mentor daadkracht

Project Exteme ownership

Wanneer je kiest voor het half jaar traject, hebben we wekelijks een groepscall van 1 uur en zien we elkaar maandelijks 1x live met max 6 personen.
maandelijks 1 live dag met max 6 personen
iedere week 1 op 1 call van 30 minuten
iedere week online meeting met groep van max 6 personen om te bouwen
1x per jaar de Ownership Course
We hebben iedere week een 1 op 1 call en en iedere week een online meeting met dezelfde groep van 6 personen. Het half jaar sluiten we af met de 24 hours Ownership Course. Hier werk je dus met deze groep dit half jaar naartoe.
Meer info
plan een intake
*Deze sessie is gratis, je zit hierna nergens aan vast
Mark Flemming business mentor ownership

Project Daadkracht

Wil je écht impact maken en transformeren in je persoonlijke en zakelijke leven? Kies dan voor het traject van een jaar.
4 dagen live 1 op 1 sessie
iedere week een call van 1 uur
2x per jaar (voor- en najaar) Ownership Course
Na dit jaar heb je een aanzienlijke groei doorgemaakt. Niet alleen ondernemer maar ook persoonlijk als mens.
We zien elkaar dat jaar 4x voor een 1 op 1 gesprek en we bellen elkaar wekelijks telefonisch een uur. Alle vragen, keuzes en beslissingen die je wil, moet of niet durft te maken, nemen we samen door. Ik stel de juiste vragen en laat je zien wat je niet ziet. Of niet wilt zien.

Door wekelijks met elkaar te bellen, blijven jouw doelen heel helder op je netvlies. Dit zorgt ervoor dat je er niet van afwijkt. Het gaat jou helpen om je natuurlijke ik te transformeren en krachtige groeikeuzes te maken. Samen gaan we werken aan je business op strategisch niveau. 

Daarnaast heb je de mogelijkheid om in het voor- en najaar mee te gaan met de 24 hours Ownership Course. Een bijzonder weekend dat staat in het teken van transformeren, leiderschap en inner stance. 
Meer info
plan een intake
*Deze sessie is gratis, je zit hierna nergens aan vast
Mark Flemming business mentor kennismaking

1 op 1 kennismaking

Uiteraard heb je de mogelijkheid om eerst een gratis 1 op 1 kennismakingscall in te plannen.
Doel van het gesprek is om inzicht te krijgen in jouw specifieke situatie en al je vragen te kunnen stellen. Vervolgens kijken we of ik je kan helpen. Ik vertel je meer over mijn aanpak, de verschillende trajecten en hoe ik de samenwerking zie. Dit verplicht tot niets en duurt ongeveer een uur.

Ben jij bereid om dingen écht anders te doen? Impact te maken op je leven en krachtige groeikeuzes te maken? Laat dan je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.
Meer info
plan een intake
*Deze sessie is gratis, je zit hierna nergens aan vast
DIT ZEGT ARJAN VAN REENEN

wAT MAAKT mARK UNIEK?

Arjan geeft aan dat Mark:
De juiste vragen stelt
Goed luistert
Zegt waar het op staat en geen blad voor de mond neemt om jou te sparen
Met als resultaat is Arjan:
Radicaal eerlijk naar zichzelf
Behaalt hij snel resultaten
Haalt hij meer uit zijn business- en privéleven

Zij zaten eerder in een coaching traject

Download nu de pdf!
Benieuwd hoe je door het implementeren van 7 stappen meer uit jezelf en jouw bedrijf haalt? Vraag de whitepaper ''succesvol ondernemen in 7 stappen'' aan en ik neem je mee in de stappen die ik doorloop met succesvolle ondernemers. Laten we het de stappen tot succes noemen.
Naam*
Email*
Ontvang hem gratis
Download nu de pdf!
Benieuwd hoe je door het implementeren van 7 stappen meer uit jezelf en jouw bedrijf haalt? Vraag de whitepaper ''succesvol ondernemen in 7 stappen'' aan en ik neem je mee in de stappen die ik doorloop met succesvolle ondernemers. Laten we het de stappen tot succes noemen.
Naam*
Email*
Ontvang hem gratis