Door Mark op 23 maart 2021

Anita: bijzonder toegewijd en brutaal eerlijk

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, volgen we Anita "een van mijn cliënten" deze maanden tijdens haar coachingstraject. Ze is nu een paar jaar cliënt van me en heeft bijzonder veel krachtige keuzes gemaakt. In eerdere blogs las je al over haar keuze om te gaan starten met coaching en welke stappen ze hierdoor heeft kunnen maken. Hoe ik de samenwerking ervaar? Enorm krachtig.

Toen ik Anita tijdens ons eerste telefoongesprek sprak, wist ze me al te overtuigen dat wij in onze samenwerking veel zouden kunnen creëren. Voor mij als business coach is commitment een vereiste.  Zonder daadwerkelijk commitment is een traject nooit effectief. Toen ik Anita voor het eerst ontmoette, had ze voor zichzelf al een hoop weten te creëren. Het was voor mij dus overduidelijk dat zij begreep dat krachtig ondernemerschap een aantal skills en inzichten vraagt waar ik haar in mijn rol zou kunnen versterken.

Van een droom naar een concreet doel

Vanaf moment één zijn we een reis gaan maken waar groei keuzes centraal staan. Het begon allemaal met het bepalen van haar punt A. Alleen op dat moment werd duidelijk dat haar doel vervaagd was. Ze had wel een droom, maar zag "zoals ze dat zelf benoemde" allemaal beren op weg. Samen hebben we van haar droom een concreet doel gemaakt en dat geformuleerd als punt B. 

Vanaf haar Punt A waren we goed in staat om het juiste pad naar haar doel/punt B (De eerste zorgvilla) te bepalen en bewandelen. En aangezien 'transformatie is als een berg zonder einde', is de derde zorgvilla ondertussen een feit.

Wederzijds respect en focus op groei

Anita is bijzonder toegewijd aan onze samenwerking en durft daarin brutaal eerlijk naar zichzelf te kijken. Wanneer ik haar attent maak op een mogelijke correctie of keuze om tot meer kracht en effectiviteit te komen, vindt ze mij inderdaad niet altijd lief. Maar wederzijds respect en focus op groei en krachtig leven zijn enorm diepgeworteld in onze samenwerking. Anita ziet nu het effect van het loslaten van haar comfort, waardoor ze in staat is keer op keer krachtige groei keuzes te maken. 

Sinds de start die wij een aantal jaar geleden hebben gemaakt tot aan nu, is er bijzonder veel gebeurd en heeft Anita al verschillende transformaties doorgemaakt. Ik kijk uit naar alle groeikeuzes die er nog komen gaan!

geschreven Door: Mark
Als personal business mentor help ik bijzonder gecommitteerde ondernemers, managers en directeuren met wie ze moeten zijn, om zowel hun zakelijke als hun persoonlijke leven te laten groeien naar een volgend level. Na jarenlang bij defensie te hebben gewerkt als militair, heb ik mijn daadkracht, discipline en focus meegenomen naar de wereld van het ondernemen.
Volg mij op:
Vragen over ondernemen? 
plan een gratis sessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gerelateerde blogs
Download nu de pdf!
Benieuwd hoe je door het implementeren van 7 stappen meer uit jezelf en jouw bedrijf haalt? Vraag de whitepaper ''succesvol ondernemen in 7 stappen'' aan en ik neem je mee in de stappen die ik doorloop met succesvolle ondernemers. Laten we het de stappen tot succes noemen.
Naam*
Email*
Ontvang hem gratis
Download nu de pdf!
Benieuwd hoe je door het implementeren van 7 stappen meer uit jezelf en jouw bedrijf haalt? Vraag de whitepaper ''succesvol ondernemen in 7 stappen'' aan en ik neem je mee in de stappen die ik doorloop met succesvolle ondernemers. Laten we het de stappen tot succes noemen.
Naam*
Email*
Ontvang hem gratis